BESTIL DIN TID NU

Info vedr. COVID19

Opdateret 24.02.2022


Opdateret 15.07.2021

Hvor er det dejligt at se jer i klinikken! 

Det er nu ikke længere nødvendigt at bære mundbind i klinikkens fællesarealer. Du er selvfølgelig stadig velkommen til at benytte dig af mundbind, hvis det gør dig tryg. 

Ved psykomotorisk behandlings skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas; enten i form af en negativ PCR test indenfor 96 timer, en negativ kviktest indenfor 72 timer eller vaccine. 

Du kan bestille din tid ved at skrive en mail til mig eller følge linket her.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, 

/Pil


Opdateret 1.06.2021

Det glæder mig at kunne sige, at jeg nu er åbnet op igen! 

Bestil din tid allerede nu ved at følge linket her.

Ved psykomotorisk behandling skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas, enten i form af en negativ test indenfor 72 timer eller vaccine. 

I klinikkens fællesarealer bedes du bære mundbind. 

Jeg glæder mig meget til at tage imod dig. 

/ Pil 


Opdateret 23.03.2021

De liberale erhverv, herunder Psykomotorisk Terapi og Behandling, har som bekendt fået lov at åbne op igen d. 6. april 2021. Det er stort, og det er dejligt! 

Desværre er der sket det uheldige, at klinikken som jeg holder til i har været udsat for røgskade ifb. med en brand i samme bygning. Skaderne er ved at blive udbedret og i mellemtiden må jeg vendte (lidt endnu) med at åbne op for fysisk fremmøde. 

Jeg regner stærkt med at kunne åbne dørene for fysisk terapi og behandling igen d. 1. maj 2021.  Jeg glæder mig sådan til at se jer alle igen. 

Indtil da fortsætter jeg med onlineterapi. 

Skriv til mig lige her, hvis du er interesseret, så finder vi en tid der passer. 

/ Pil