Well-being
Psykomotorisk terapi 


SÆT DINE KROPSLIGE OG MENTALE STYRKER I SPIL 

I terapien vægtes et anerkende og tillidsfuld rum med plads til hele dig. I psykomotorisk terapi arbejder du med forandring og udvikling gennem samtale og krop. Terapien tager udgangspunkt i din egen krops ressourcer og du får redskaber til at sætte dine kropslige og mentale styrker i spil i din hverdag. 

I samtalen øger du din refleksion, som sætter dig i stand til at se sammenhænge og handle med overskud i pressede situationer. Når du evner at stoppe op og observere dig selv for en kort stund - og kunne reflektere over dig selv og din situation - bliver du bevidst om dine vaner og handlemønstre. Nogle af dine mønstre er måske uhensigtsmæssige og spænder ben for dig i din dagligdag, og disse vil vi sammen arbejde på at ændre. Men første skridt i denne forandring er din bevidsthed, som du får gennem refleksion og kropslig opmærksomhed.  

SKÆRP OPMÆRKSOMHEDEN PÅ DIN KROP

I behandlingen vil du opleve blid og nærværende berøring mens du ligger på briksen. Din krop bliver understøttet af puder, som giver dig den bedste forudsætning for at slappe helt af. Fokusset på din krop skærper din opmærksom på dine sanseindtryk og du vil få strategier til at navigere i de mange kropslige signaler. Ved at balancere mellem aktivitet og hvile giver du dit autonome nervesystem de bedst mulige betingelser for at opretholde en sund krop.

I terapien arbejder vi med dét, der giver mening for dig!

Psykomotorisk terapi kan anvendes forebyggende og kan afhjælpe smerte- og træthedstilstande, som kan skyldes belastende kropsholdninger, spændinger ved forkerte arbejdsstillinger og/eller stresstilstande. Dette kan forårsage irritation, opgivenhed eller træthed med manglende overskud til hverdagens krav. Måske kender du det?

Men Psykomotorisk terapi kan også være til dig som gerne vil lære dig selv bedre at kende, lære at forstå hvorfor du reagerer som du gør eller blive bedre til at lytte til dig selv.

EN HELHEDSORIENTERET BEHANDLING, SOM ER TILPASSET DINE ØNSKER OG BEHOV

Psykomotorisk terapi er en terapiform som beskæftiger sig med mentale og kroplige vaner, reaktionsmønstre, herunder også tanker, følelser og spændinger. Terapien kombinerer samtale og kropslige sansninger, og du vil derfor opleve en opmærksomhed på din krop, dine oplevelser og sanseindtryk. 

Hver session er individuelt tilpasset, og du vil få mentale og kropslige øvelser med dig, som er tilpasset dine ønsker og behov. Sammen finder vi ud af, hvad der er bedst for dig. 

NB. Behandlingen forgår fuldt påklædt, gerne i behageligt og bevægeligt tøj.

Som Psykomotorisk Terapeut har jeg tavshedspligt og er som medlem af Danske Psykomotoriske Terapeuter underlagt DAPs etiske retningslinjer og vedtægter.  


Vær blandt de første til at modtage sidste nyt!

Tilmeld dig Nyhedsbrevet